Modern Workplace: Ben jij al bekend met de nieuwe manier van werken?

IS DE MODERN WORKPLACE VEILIG?

Modern Workplace geeft antwoord op uw AVG-vraagstuk. Het tilt uw beveiliging naar een zeer hoog niveau. Denk hierbij aan BitLocker, Multi-Factor authenticatie, Mobile Device management en noem het maar op. Door het bepalen van ‘beleid’ kunnen uw medewerkers op een uniforme en vooral veilige manier met 1 account alle systemen met de juiste rechten gebruiken.  U betaalt alleen wat u nodig heeft door de modulaire opbouw van “Add-ons”.

EEN NIEUWE WERKOMGEVING

Modern Workplace is niet alleen een Office365 omgeving. Het beheer van de werkplekken wordt doormiddel van EMS (Enterprise Mobility Suite) Intune van Microsoft mogelijk gemaakt. Het voordeel hiervan is dat er geen eigen servers of applicaties nodig zijn om alle werkplekken en software te beheren.

Azure Identity maakt het mogelijk 2-factor authenticatie toe te passen op de Cloud-applicaties. Doordat alle aanmeldingen door Azure gaan verkrijgen we inzichtelijke rapportages met wie-wat-waar heeft uitgevoerd.  

 

Modern Workplace

Veel Cloud-applicaties werken samen met Microsoft Office365. Dit maakt het mogelijk om via “Single-Sign on” externe applicaties te benaderen zonder extra in te loggen.

Op locatie is enkel nog een internetverbinding nodig waar de desktop pc en/of laptop gebruik van maken. Dit betekent: Minder afhankelijkheden om te kunnen werken.

 

Modern Workplace is overal bij je bestanden kunnen, waar en wanneer je maar wilt. Bestanden willen we kunnen delen met onze collega’s, klanten en leveranciers. Dit willen we niet door continue heen en weer te mailen. Met Modern Workplace kun je samen in één document werken. Tegelijkertijd kun je overleggen door te chatten of videobellen. 

Dat is de Modern Workplace.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe manier van werken? Waar wacht u nog op! Maak een afspraak met ons via: 030-2669999 / mail naar: sales@knoworries.nl . Wij vertellen u graag meer over wat Modern Workplace voor u kan betekenen.

Inhoudsopgave