5 redenen waarom Office365 alleen niet genoeg is voor uw bedrijf. (4/5)

5 redenen waarom Office365 alleen niet genoeg is voor uw bedrijf.

Voor veel bedrijven is de stap naar de cloud vanzelfsprekend. De kosten van enkele Office365 licenties wegen vaak niet op tegen een eigen serverplatform. De investering, installatie en het onderhoud van een eigen server platform zijn hoog, nog los van de installatiekosten van Office.

Erg mooi dat je geen server meer nodig hebt, maar wat mis je hierdoor nu eigenlijk? In de praktijk komt men er vaak achter dat evidente functies ontbreken.

Hieronder de 5 belangrijkste lessen die wij hebben geleerd na al onze Office365 migraties:

4 van 5 : Corporate identity

Het straalt geen uniformiteit uit als elke collega een andere handtekening en niet conform de huisstijl vanuit zijn e-mails verstuurt. De kleinere bedrijven kunnen dit corrigeren door het handmatig aan te passen. Maar als je meer dan 25 collega’s hebt wordt het zelf aanpassen van de email handtekening een tijdrovende klus. Om nog maar te zwijgen over een nieuw logo of een aangepast telefoonnummer.

Met centraal handtekeningen beheer is het niet alleen mogelijk de corporate identity gelijk te houden maar deze automatisch van alle email plekken te gebruiken, dus ook vanaf je telefoon. Tevens kun je bij events tijdelijk een extra stuk tekst onder aan je email toevoegen met informatie over dit event.

Knoworries.

Veel klanten van Knoworries hebben al afscheid genomen van eigen servers en zijn over naar de cloud. Door al deze migratie ervaringen zijn we inmiddels zover dat we daadwerkelijk een “worry-free werkplek” kunnen aanbieden. Zonder dat hiervoor een server nodig is.
Onze Modern Workplace is schaalbaar en modulair. Doordat we enkel die onderdelen die je nodig hebt aanbieden, blijven de kosten minimaal.

Door naar het volgende artikel 5 van 5 >>

Inhoudsopgave