De traditionele werkplek bestaat niet meer

De traditionele werkplek bestaat niet meer

We ontkomen er niet meer aan. Het thuiswerken in geen luxe meer, maar een must. Gelukkig leven we in een tijdwerk waar digitalisering al tot zover is ontwikkeld, dat we niet meer vastzitten aan ons bureau op kantoor om ons werk goed te kunnen verrichten.
Er is een mogelijkheid om digitaal te kunnen werken vanaf huis.  Hoe we dit noemen? De Moderne Werkplek.

De vier kenmerken van een moderne werkplek:

Flexibiliteit
Met de moderne werkplek kun je overal werken, waar en wanneer je maar wilt. Dit maakt het thuiswerken een stuk gemakkelijker in deze tijd.

tijd
kosten

Controle op kosten
Ook dit is prettig! Met de moderne werkplek heb je altijd een duidelijk beeld van de kosten per gebruiker en per werkplek.

Vlotte communicatie en samenwerking
Met de moderne werkplek zijn alle applicaties, apparaten en bestanden met elkaar verbonden. Werk tegelijkertijd met je collega’s aan documenten en bespreek de projecten in real-time. Dit scheelt een hoop heen en weer mailen naar elkaar.

vlot
veiligheid

Beveiliging
Dankzij intelligente beveiliging en uitgebreid (apparaat)beheer heb je alles eenvoudig onder controle. Zo kies je zelf wie toegang heeft tot gevoelige gegevens en wie bestanden lokaal mag opslaan.

Met de moderne werkplek zijn er minder afhankelijkheden om te kunnen werken. Het enige wat jij nodig hebt is een internetverbinding en een desktop pc en/of laptop om op te werken.

Is jouw thuiswerkplek nog niet van alle gemakken voorzien? Wij kunnen je ook helpen bij het aanschaffen van de juiste hardware. Denk hierbij aan monitoren, dockingstations en andere toebehoren.

Inhoudsopgave