Evolutie Knoworries logo

 

Vanaf 2018 kwam onze volledige Cloud integratie tot wasdom door middel van de Modern Workplace. Meer dan 87% van Knoworries’ klantenbestand werkt hier naar volle tevredenheid mee. Het is onze visie dat elk bedrijf overgaat naar deze standaard. Daarmee zijn we onderweg naar klimaat neutrale IT. 

Vernieuwd merklogo

“Zoals alle grote visuele kunsten moeten merklogo’s met de tijd en hun bedrijven mee evolueren om de verhalen kloppend en boeiend te blijven vertellen”, aldus de legendarische Paul Rand. Vandaar dat wij ons bedrijfslogo hebben voorzien van een subtiel klein groen blaadje. Voor ons is verduurzaming echter geen doel op zich, maar een logische volgende stap om door te voeren in onze Modern Workplace oplossing.  

Nieuwe werknaam voor onze Modern Workplace 

Carbon Neutral Workplace wordt de nieuwe werknaam. Bij elke werkplek gaan we de uitstoot berekenen. We meten straks o.a. het processorverbruik en maken inzichtelijk welke applicaties en processen het meeste energie verbruiken. Het is de komende jaren ons uiteindelijke doel om milieutechnisch minimaal te hoeven compenseren, dat is onze missie. Ga je mee?  

 

Inhoudsopgave