“In every crisis, there’s opportunity”

"In every crisis, there's opportunity"

Vanaf begin deze week hebben wij topdrukte op de Knoworries helpdesk. Daar waar wij gemiddeld 60 telefoongesprekken op een drukke dag voeren, daar pieken we nu richting de 155 gesprekken op maandag en slechts iets minder dinsdag.

De drukte is helemaal begrijpelijk. In de bizarre periode waarin we ons momenteel begeven besef ik goed dat we nu het verschil maken. Onze klanten optimaal faciliteren met ICT. Het thuiswerken is nog lang niet voor iedereen vanzelfsprekend en ik merkte maandagmorgen zelfs bij onze CloudMasters enige onwennigheid. Onze medewerkers zijn hulpverleners, dus ik vond het applaus gisteravond om 20.00 uur ook een klein beetje voor hun.

Gisteren kreeg ik de quote “In every crisis, there’s opportunity” toegespeeld. Helemaal waar. Onze Modern Workplace-oplossing zal door deze crisis de komende jaren met grote spoed verder worden ingevoerd. Liever verkopen we niet op angst, maar de huidige praktijk is weerbarstig.

Prettig is het om te ervaren dat het zakelijke leven pijlsnel accepteert dat spelende (of ruziënde) kinderen op de achtergrond sinds maandag vanzelfsprekend zijn. Iedereen herinnert zich het filmpje van de thuiswerkende journalist nog. Een topfilmpje om met een glimlach af te sluiten. De komende tijd wordt nog lastig zat.

Auteur: Arjen van Ruiten

Inhoudsopgave