Nieuwe slogan: Power to the User

Misschien is het je al opgevallen. Knoworries heeft haar slogan begin dit jaar veranderd naar: ‘Power to the User’. Dit is niet zomaar. We hebben bewust gekozen voor een Engelstalige slogan, in lijn met onze bedrijfsnaam en tegelijkertijd ook begrijpelijk voor het toenemende aantal internationale klanten. Naast dat het lekker strak klinkt, heeft het ook zeker een betekenis. Dit leggen we graag even uit.

Laten we allereerst teruggaan naar onze vorige slogan: ‘Voorsprong van Kennis’. Vanuit het verleden hadden we heel veel kennis nodig om lokaal geïnstalleerde netwerken goed en functioneel in te richten. Natuurlijk hebben we deze kennis nog steeds nodig, maar mede door cloudoplossingen ontwikkelt het zich steeds meer naar de gebruiker toe. Zo kijken we bij onze abonnementen en licenties al steeds meer naar de individuele gebruiker en niet meer naar een heel netwerk of een gezamenlijke server.

Dus waarom nu ‘Power to the User’?

De User wordt steeds belangrijker. We kijken steeds meer naar wat de gebruiker nodig heeft. Deze gebruiker heeft misschien een laptop, computer, telefoon en een tablet. Al deze apparaten samen maken de gebruiker. Het gaat niet meer om de losse apparaten, het gaat om de gebruiker. De ‘User’ verandert ook!

In de afgelopen jaren heeft de User ook ontwikkelingen doorgemaakt. Waar we vroeger alles voor 100% moesten uitkauwen voor de ‘algemene’ gebruiker, heeft nu ieder persoon zijn/haar eigen voorkeuren. Zo werkt de ene gebruiker graag op zijn privé apparaat en heeft de andere gebruiker een laptop en telefoon van de zaak.

Hoe gaat ‘Power to the User’ hierbij helpen?

‘Power to the User’ zorgt ervoor dat we de gebruikers in staat tellen om steeds meer dingen zelf te doen. Vroeger werd alles door Knoworries vanuit de server geregeld en ingesteld. Tegenwoordig hebben gebruikers zelf keuzemogelijkheden, die passen bij hun wensen. Bijvoorbeeld wanneer de gebruiker ergens rechten toe moet hebben, dan is de wens dat dit binnen 5 minuten geregeld kan zijn. ‘Power to the User’ maakt dit mogelijk.

Geen paniek!

Nu klinkt bovenstaande misschien een beetje spannend. Toch hoef je zeker niet in paniek te raken. Voor mensen en bedrijven die hun IT-zaken liever anders organiseren of die ondersteuning nodig hebben, is Knoworries er altijd om te helpen en om te assisteren. Maak je geen zorgen.

We blijven ontwikkelen in de wereld van IT en onze service blijft. Het is de gebruiker die bepaalt.

Contact-formulier:

Ben je benieuwd naar wat Knoworries voor jouw
bedrijf kan betekenen?
 

Vul je naam en telefoonnummer in.
We nemen graag contact met je op!

Inhoudsopgave