Projecten

U wilt mee met de tijd, uw organisatie groeit. Knoworries is altijd op zoek naar de beste oplossing voor haar klant. Wij hebben kennis van vrijwel elk ICT-infrastructuurproduct van Microsoft. In nauw overleg bepalen we welke oplossing het best bij uw organisatie en wensen past. Vele klanten gingen u al voor. Bijvoorbeeld Stichting Papier Recycling Nederland, die tevreden is over de keuze voor de Modern Workplace.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak met ons via: 030-2669999 of mail naar: sales@knoworries.nl

 

Modern Workplace bij Stichting Papier Recycling Nederland

Sinds 2005 is Stichting Papier Recycling Nederland (PRN) al een klant van Knoworries. PRN had tot op heden servers op de eigen locatie, die door Knoworries werden ingericht en beheerd. Toen de server recentelijk aan vervanging toe was, was dat een goed moment om samen over een cloudoplossing na te denken. PRN koos voor de Modern Workplace en de cloud.

ICT bij RTL Cleaning; opgeruimd staat netjes!

Zoals veel bedrijven heeft ook RTL Cleaning ‘branche specifieke software’ in gebruik. In dit geval software voor de schoonmaak- en flexbranche. Vaak is het niet eens maatwerk maar standaard programmatuur, maar deze software is vaak erg vervlochten met de organisatie. Gaat de fabrikant van deze software wel mee met de beveiligingseisen van nu?

“Vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op elk device.”

Knoworries is geen virtuele dozenschuiver die enkel andermans clouddiensten verkoopt. Dat kan namelijk iedereen. Wij hebben kennis van vrijwel elk ICT-infrastructuurproduct van Microsoft. In nauw overleg met u bepalen we welke oplossing het best bij uw organisatie en wensen past. 

 

Waar wij nou echt in uitblinken

  • Nieuwsgierig, vindingrijk en hulpvaardig
  • Wel zo fijn, de mens staat centraal
  • Klantgericht en pragmatisch
  • Fixed price, dus transparant!
  • Zorgeloze ICT en een voorsprong door kennis
  • Onze belofte: van ICT een strategische troef maken, zodat u uw concurrent voor blijft.
 
 Gold Partner

“Vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op elk device.”