Waarom u toe bent aan de Modern Workplace

U kent het vast wel…

…vlak voor een deadline met het hele team nog wat document aanpassingen doen voordat het de deur uit mag. Iedereen doet erg zijn best om steeds in de laatste versie te werken en mailt zijn aanpassingen. Toch gaat het mis en zijn de laatste aanvullingen niet meegenomen in het definitief verstuurde voorstel aan de klant.

…u komt terug van zomervakantie en u heeft zich eindelijk eens kunnen verdiepen in die AVG wetgeving. U constateert dat de harde schijven in uw laptops niet zijn versleuteld. En dat er mogelijk veel data op privé mobieltjes van de medewerkers “zwerft”. Ook weet u niet zeker of alle laptops de benodigde updates wel hebben van medewerkers die nooit op kantoor komen…

…u wilt graag samenwerken met een ingehuurde externe specialist die uiteraard geen account heeft binnen uw ICT omgeving…

Op dit kruispunt van techniek en business levert Knoworries de Modern Workplace.

VEEL MEER DAN OFFICE365

Veel van de bovengeschetste situaties zijn tegenwoordig prima in te vullen met een goed ingerichte Office 365 omgeving. Denk hierbij aan samenwerking in documenten in SharePoint, chat en video conferencen via Teams, en email en agenda via Outlook. De Modern Workplace is echter zo veel meer. Daar waar Office 365 de essentiële tools levert om productief te werken in de cloud, is de Modern Workplace de spil die er voor zorgt dat u ook nog steeds veilig met uw “oude” CRM applicatie op de server kan werken. U kunt overal printen (follow me printing), heeft een uitstekende back-up, zelfs van uw Office 365 data!

AVG BEVEILIGING NAAR EEN HOGER NIVEAU

De Modern Workplace geeft antwoord op uw AVG vraagstuk. Het tilt uw beveiliging naar een zeer hoog niveau (denk hierbij aan Bit locker, multi factor authenticatie, mobile device management etc.). Door het bepalen van “beleid” kunnen uw medewerkers op een uniforme en vooral veilige manier met 1 account alle systemen met de juiste rechten gebruiken. U betaalt alleen wat u nodig heeft door de modulaire opbouw van “Add-ons”. Ook de hardware kan in een maandbedrag worden afgenomen.

IT modernisering is cruciaal voor uw digitale transformatie

Klik hier voor meer info over onze Modern Workplace:

Inhoudsopgave