World Backup Day: is de backup van uw data goed geregeld?

Vandaag, 31 maart, is het World Backup Day. Een goed moment om stil te staan bij de data backup en recovery binnen uw bedrijf. Bent u volledig beschermd en is de backup van uw data goed geregeld?

Dataverlies vaak per ongeluk

Veel bedrijfsdata (waaronder e-mails en opslag van bestanden) worden binnen Microsoft Office 365 opgeslagen. Wat veel mensen niet weten, is dat deze data slechts beperkt worden geback-upt door Microsoft. En dat is vervelend om achter te komen bij dataverlies. In de praktijk blijkt dat circa 64% van dataverlies wordt veroorzaakt door gebruikers, die per ongeluk bestanden verwijderen. Slechts heel soms komt het voor dat het met slechte intenties gebeurt. Daarnaast komt dataverlies helaas ook voor in het geval van een storing of omdat hackers het op de data van uw organisatie hebben voorzien. Met Knoworries Cloud Backup heeft u altijd de mogelijkheid om data terug te halen, die per ongeluk is verwijderd of door andere oorzaak onverhoopt is verdwenen.

Knoworries Cloud Backup

Downtime en gegevensverlies kan uw organisatie miljoenen euro’s kosten en uw reputatie zwaar beschadigen. Het is daarom van belang om uw backup goed geregeld te hebben en dat kan met Knoworries Cloud backup voor een relatief laag bedrag per maand. Daarmee bespaart u niet alleen geld op de lange termijn, u houdt uw gegevens veilig en uw data is beschermd tegen bijvoorbeeld een ransomware-aanval. Het voordeel van de Knoworries Cloud backup is dat deze bovendien ongelimiteerd is in opslag.

Contactformulier

Natuurlijk wilt u uw data goed beschermen en de backup goed regelen.

Wilt u ons laten checken of uw gegevens veilig zijn of meer weten over Knoworries Cloud backup?
Bel ons op 030-2669999 of e-mail naar sales@knoworries.nl

U kunt het ook laten weten via dit formulier. Dan nemen we contact met u op.

Inhoudsopgave