Over ons

Wij zijn Knoworries

Al meer dan 26 jaar voorzien we onze klanten van de beste ICT-oplossingen. Als Microsoft Gold Partner hebben we meerdere competenties. En in 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 wonnen wij een FD Gazelle award! Wij zijn financieel kerngezond en dat vinden wij gaaf. 
 
Ons team bestaat uit gedreven Microsoft betweters. Altijd in voor een lolletje, maar knetter serieus als we onze klanten ondersteunen. We verleggen constant onze grenzen en blijven innoveren door gebruik te maken van de laatste technologie. Ontwikkel met ons mee in kennis, kunde en expertise. De lat ligt hoog! 
 

 Microsoft GoldPartner  

 

“Met onze Carbon Neutral Workplace loopt Knoworries voorop in de techniek..”

Historie

Op 1 september 1995 richt Jeroen Komen Knoworries B.V. op. Marco Lutters was destijds de vierde medewerker op de loonlijst en verliet het bedrijf in 2004. Marco liep net Arjen van Ruiten mis. Arjen kwam juist in 2005 bij Knoworries werken als verantwoordelijke voor de verkoopafdeling. Dit alles nog vanaf het eerste kantoor op de Ravenswade te Nieuwegein.

In juni 2011 is Knoworries verhuist naar een kantoorpand te Houten, wat volledig ingericht was conform “Het Nieuwe Werken”. Het uitstapje naar Houten bleek tijdelijk, want in 2013 werd wederom een nieuw pand in Nieuwegein betrokken.

Een jaar later, in mei 2014, geeft Jeroen Komen het stokje door aan Arjen van Ruiten, Pascal Lokin en Marco Lutters. Gedrieën kopen wij Knoworries met als doel een sterke groei te realiseren. Knoworries wordt direct Microsoft Goldpartner en verwelkomt in razend tempo nieuwe klanten. Op zoek naar personeel opent Knoworries in februari 2017 een tweede vestiging, ditmaal in de Hanzestad Zwolle. De directie van Knoworries raakt overtuigt van de voordelen en mogelijkheden in de cloud en lanceert de “Modern Workplace” als oplossing voor haar klanten. Het blijkt een succesvolle juiste keuze. In 2019 krijgt Knoworries een grote klap te verwerken door het plotseling overlijden van Pascal Lokin. Het persoonlijk verlies is groot, maar mede door de inzichten van Pascal staat Knoworries als een huis.

Knoworries viert in 2020 haar 25 jarig bestaan en verhuisd naar het waanzinnig mooie kantoor waar ze tot op heden gehuisvest zijn. Eind 2020 koopt medewerker Peter van der Vlist zich in en verwerft een minderheidsbelang in Knoworries. 2021 wordt een investeringsjaar door een compleet nieuw PSA pakket te implementeren en tevens het managementteam te versterken. Er worden oplossingen gelanceerd zoals de security dienst, Windows Virtual Desktop en het bellen met Teams. Het bedrijf is klaar om de komende jaren verder door te stoten in de markt.

Vooruitblik

Knoworries is nu onderweg naar een klimaat neutrale IT omgeving. Bij onze klanten faseren we overbodige hardware uit en doneren dit. Het levert Stichting IT4Kids geld op met als uiteindelijk doel blije gezichtjes van sportende kinderen. Het ligt geheel in onze visie voor de komende jaren: alle CO2 die wij en onze klanten met IT verbruiken gaan reduceren. En de daadwerkelijke verbruiken gaan we compenseren.

Met onze Modern Workplace, Security dienst voor MKB-Nederland en Teams-bellen loopt Knoworries voorop in de techniek. Het op de voet volgen en verwezenlijken van de nieuwste innovaties is waar de kracht van het bedrijf zit. Altijd vooruit kijken, stip op de horizon, met realistische en toegevoegde waarden voor onze klanten.

Door de inzet van de nieuwe oplossing “Carbon Neutral Workplace” wil Knoworries elke klant uiterlijk in 2024 voorzien van een groene IT omgeving. Elke werkplek wordt eenvoudig gemonitord op uitstoot en milieutechnisch gecompenseerd.  Dit doen wij de komende jaren in een aantal fases. Als eerste fase berekenen we steekproefsgewijs wat er nu wordt uitgestoten en extrapoleren dit naar al onze devices. In de volgende fase meten we met software exact hoeveel processorverbruik is gekoppeld aan het watt- en warmteverbruik zodat dit te matchen is met de kosten. Als derde en laatste fase maken we inzichtelijk welke applicaties en processen  binnen uw organisatie de meeste energie verbruiken. Op deze manier gaan we gericht besparingen plannen door slimme soft- en hardware keuzes.

 Ga mee op weg naar klimaat neutrale IT met onze Carbon Neutral Workplace!